Printing Services

Vorige pagina

Zijn uw klanten op zoek naar een prijs per afdruk? Wij leveren een volledig uitgewerkt concept, waar u geen omkijken meer naar heeft. Deze dienst kent geen investering vooraf maar een betaling per maand, per tellertik. Deze off-balance methode zorgt ervoor dat niet afgeschreven hoeft te worden op aangekochte hardware. Na het sluiten van een Printing Services overeenkomst zorgt Services for ICT voor levering & installatie op locatie, een all-in servicecontract en het tijdig leveren van de benodigde supplies op locatie.

 

Voordelen

 • De afdrukkosten zijn volledig inzichtelijk en voorspelbaar.
 • De beschikbaarheidgarantie van de apparatuur en de supplies is uitbesteed aan Services for ICT en in vertrouwde handen.
 • Afdrukken worden afgerekend per pagina, dus geen extra liquiditeiten nodig.
 • Alle eventuele storing- en onderhoudswerkzaamheden worden zonder bijkomende kosten verricht.
 • Klanten kunnen eenvoudig on-line supplies afroepen.
 • Door gebruik te maken van onze schaalgrootte zijn de kosten voor de supplies laag.

 

Assortiment

Zoals u van ons mag verwachten, bieden we deze dienst ‘multi-vendor’ aan, met printers van HP, Kyocera en Lexmark. Binnen deze merken hebben wij een aantal modellen geselecteerd, variërend van instapmodellen tot zware multi-functionals.

Wat is allemaal inbegrepen?

 • De betreffende printer of Multi Functional Printer (MFP).
 • De installatie en configuratie van de betreffende printer op locatie.
 • De kosten voor supplies, op basis van het aangegeven aantal afdrukken per maand.
 • All-in onderhoudsovereenkomst, alle eventuele storing- en onderhoudswerkzaamheden worden zonder bijkomende kosten verricht.

Keuze uit de volgende supportvormen:

 • Support ‘next business day’ op locatie, reparatie binnen 5 werkdagen.
 • Support ‘next business day’ op locatie, reparatie binnen 2 werkdagen.
 • Support binnen 4 werkuren op locatie, reparatie binnen 1 werkdag.

 

Facturering

Het contract zal periodiek (maandelijks/per kwartaal) op basis van automatische incasso aan u gefactureerd worden.

 

Supplies bestellen

Uw klant bestelt de supplies zelf via onze website. Dit werkt zeer eenvoudig. Door het invoeren van het serienummer van de printer, weten wij exact wat voor supplies in de printer geplaatst kunnen worden. Na het maken van een keuze versturen wij uiterlijk de volgende werkdag de supplies.
Per bestelling kunnen maximaal 6 supplies aangevraagd worden. Uw klant hoeft zich dus niet druk te maken over de voorraad supplies. Geleverde supplies worden door de gebruiker geplaatst.

 

Tellerstanden

Bij het bestellen van de supplies moet de tellerstand via onze website aan ons worden doorgegeven.

 

Meerafdrukken

De prijs van de dienst is gecalculeerd op basis van het door de printerfabrikant afgegeven normverbruik. Wanneer blijkt dat het normverbruik structureel met meer dan 5% wordt overschreden, heeft Services for ICT het recht om de tariefstelling aan te passen.
Jaarlijks vindt op basis van de tellerstanden verrekening van het werkelijke aantal afdrukken plaats. Indien in een jaar meer afdrukken worden gemaakt dan overeengekomen, worden de meerafdrukken tegen het overeengekomen bedrag aan u doorbelast. Op deze wijze kan men het meerverbruik over het gehele jaar middelen, de maandtarieven fluctueren hierdoor tussentijds niet.

 

Einde contractperiode

Aan het einde van de contractperiode bestaan de volgende mogelijkheden:

 • Het contract beëindigen;
 • Het contract verlengen met de bestaande apparatuur;
 • Het contract verlengen met nieuwe apparatuur;

 

Webportal

Via onze Reseller Webportal krijgt u toegang tot onze Printing Services Calculator waarmee u snel, makkelijk en overzichtelijk een prijs per pagina tarief kunt uitrekenen voor uw klant.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Printing Services, neem dan contact op met onze Verkoop Binnendienst via ons gratis telefoonnummer 0800-888 0 888  of u wordt door ons teruggebeld als u het contactformulier op onze website ingevuld en verzonden heeft.