Laatste ontwikkelingen

Vorige pagina

Maak kennis met: Barry Medenblik!

19 september 2018 - Geschreven door: Services For ICT

Wat is je rol bij Services for ICT en wat kun jij voor klanten betekenen?

Ik ben VoIP Engineer. Eventuele problemen die klanten ondervinden bij het gebruik van Xelion en het netwerk los ik samen met mijn collega’s op. Verder zorg ik er, samen met mijn collega’s, voor dat alles via de juiste processen verloopt. Om dat goed te kunnen doen bezoek ik regelmatig onze resellers en klanten. Voor hen ben ik het aanspreekpunt voor alles wat met Xelion te maken heeft. Dat begint bij de inventarisatie en eindigt bij het onderhouden van het klantcontact na de levering. Daarnaast geef ik beheerders- en gebruikerstrainingen aan klanten en resellers. Wij zorgen er met z’n allen voor om de klant en reseller volledig te ontzorgen tijdens en na de installatie van het nieuwe systeem.

Hoe ben je bij Services for ICT terecht gekomen en wat deed je hiervoor?

Hiervoor heb ik 19 jaar bij een telecombedrijf in Hoofddorp gewerkt. In mijn vorige baan was ik de Xelion specialist; die kennis en ervaring komen in mijn huidige baan goed van pas. Eind 2015 was het tijd voor iets nieuws. Via een detacheringsbureau hoorde ik over de vacature bij Services for ICT. Tijdens de eerste ontmoeting met mijn toekomstige werkgever was voor mij direct duidelijk dat ik graag deel uit wilde maken van dit team. Het gesprek was open en gezellig; ik had direct in de gaten dat het hier voelt als één grote familie. Ook de uitdaging trok me aan.

Wat maakt werken bij Services for ICT leuk?

Als je zo lang voor een en dezelfde werkgever hebt gewerkt is het een hele stap om bij een ander bedrijf aan de slag te gaan. Ik werk nu 2,5 jaar bij Services for ICT en had niet verwacht dat ik het met een nieuwe groep mensen zo leuk zou kunnen hebben. Het team waar ik mee werk is relatief klein; dat is prettig. Binnen het bedrijf heerst een gezellige, familiaire sfeer en mijn collega’s staan altijd voor mij klaar als er iets is en andersom. En dan zijn er ook nog de vele uitdagingen en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. Dat alles bij elkaar maakt dat bijna iedere werkdag voelt als een feestje.

Barry_full

Waar vul je je vrije tijd mee? 

Ik woon vlakbij de zee en wandel graag aan het strand. Verder hou ik van lekker eten en van voetbal kijken (televisie).

Plaats een reactie