Uitgelicht bericht

21 november 2018

We zijn live!

Welkom op de nieuwe website van S4ICT! Ons imago was nog altijd gekoppeld aan de diensten van destijds. Wij vonden het dan ook tijd om onze uitstraling naar de markt een make-over te geven. Er is hard gewerkt aan een nieuwe website in samenwerking met Yellow lemon tree. Ook de nieuwsbrieven, brochures en dienstbeschrijvingen zijn in een nieuwe layout ontworpen. Uiteraard kunt u op onze vertrouwde kwaliteit en flexibiliteit blijven rekenen!

Meer details

Onlangs toegevoegd

08 oktober 2019

Herfstactie Services for ICT ook voor Dell servers

Breng nu een Dell server onder in een hardware onderhoudscontract, en ontvang niet alleen 20% korting op de listprijs, maar ontvang ook een overheerlijke Herfsttaart ! 20% korting op de normale listprijs!

21 november 2018

ISDN VERDWIJNT PER 1 SEPTEMBER 2019, HET IS 2 VOOR 12

Xelion staat klaar, met meer features dan ooit Na een hele lange tijd van trouwe dienst zal de vaste telefoonlijn, we noemden ‘m ooit PSTN of ISDN, door KPN per 1 september 2019 eervol worden uitgefaseerd. Dat betekent voor bedrijven, die nog altijd een traditionele telefooncentrale in de meterkast hebben staan snorren, dat ze over mogen naar VoIP. Met de keuze voor Xelion betekent dat geen straf, maar juist een enorme verruiming van mogelijkheden.

21 november 2018

ALLES IS MOBIEL, MOBIEL IS ALLES

Mobility als term die wordt gebruikt voor de opkomst van smartphones, tablets en laptops, is de belangrijkste gemene deler binnen alle grote IT-thema’s. Ook binnen de bereikbaarheid van organisaties staat de smartphone als primaire apparaat steeds vaker centraal. Daarmee kunnen de juiste professionals immers snel, overal – en met beleid – altijd worden ge-contact.

En nog meer...

21 november 2018

INTEGREER JE CRM-SYSTEEM MET VOIP TELEFONIE

Wil je als onderneming efficiënter werken en op den duur meer geld besparen? Waarom integreer je dan jouw CRM-systeem niet met VoIP telefonie? De nieuwe technologieën zorgen voor vervaging tussen telecom, personal computing en CRM-systemen. Daarnaast hebben we te maken met verschillende devices voor verschillende toepassingen, zoals mobiel, tablet en natuurlijk de cloud. Juist om deze ontwikkelingen biedt VoIP van Xelion de juiste voordelen door het CRM-pakket te integreren met telefonie.

21 november 2018

S4ICT spot kansen vanuit de lucht

Heeft u hem al gespot? De S4ICT luchtballon, al vanaf 2014 varen wij met deze pracht. Ook staat een ballonvaart met de S4ICT luchtballon op onze menukaart. Vaart u met ons mee?

21 november 2018

S4ICT bezorgt startups een vliegende start.

U wilt ondernemen en een eigen business in IT opzetten. Met onze diensten maakt u een vliegende start en kunt u als startup zaken doen met de rugdekking van een volledige organisatie.