Hosted Exchange

Vorige pagina

Overwegen uw klanten om een eigen Microsoft Exchange Server aan te schaffen? Dan weten ze dat dit veel voordeel biedt bij het structureren van afspraken, contactpersonen, e-mail en taken. Echter, vanwege de relatief forse initiële investering, zien ze hier vooralsnog vanaf. Met onze dienst Hosted Exchange, beschikt u echter over precies dezelfde functionaliteiten maar dan voor een zeer scherp maandtarief zonder initiële kosten. Uw klant hoeft zich geen zorgen te maken over de juiste apparatuur, de software, het beheer, het onderhoud, de beveiliging en de backup van de Exchange omgeving. Zij kunnen hun aandacht richten op hun core business.  

Alle Exchange functionaliteit

Met een aanzienlijke kostenbesparing ten opzichte van een eigen mail Exchange Server kunnen uw klanten toch profiteren van alle Exchange functionaliteit. E-mail binnenhalen op een PDA, iPhone of iPad, agenda’s raadplegen op een werkstation, mail versturen vanaf een smartphone, PDA of smartphone synchroniseren met de Exchange server (Outlook Mobile Access, inclusief Push-mail): met Hosted Exchange kan het allemaal. Hosted Exchange werkt samen met bestaande Windows en Office omgevingen. Omdat men nu ook al werkt met bekende applicaties als Outlook, zijn er geen extra trainingen nodig om gebruik te maken van Hosted Exchange.  

Overal en altijd informatie delen

Men heeft alleen een internetverbinding nodig om altijd en overal ter wereld over alle actuele informatie te beschikken. Men kan gegevens desgewenst delen met collega’s, agenda’s naast elkaar leggen, vergaderingen plannen en documenten gezamenlijk beoordelen. Kortom: de productiviteit gaat omhoog omdat er efficiënter gewerkt kan worden.  

Veiligheid troef

Alle Outlookbestanden met waardevolle gegevens staan centraal opgeslagen in ons datacenter en worden regelmatig geback-upt. Mocht een mobiel apparaat of werkstation verloren of stuk gaan, dan heeft men altijd de belangrijke informatie nog. Bovendien is alle data beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang en virussen. Zo is men er zeker van dat bestanden veilig zijn opgeborgen.  

Optimale schaalbaarheid

Startende en kleine bedrijven kunnen tegen vaste lage kosten al beschikken over alle functionaliteit van Microsoft Exchange. Met de groei van het bedrijf kunt u Hosted Exchange eenvoudig mee laten groeien. U meldt ons simpelweg de gewenste uitbreiding en wij regelen dat nagenoeg per direct.