Over ons

Vorige pagina

Wij lossen het op

Services for ICT is sinds 1997 partner voor ICT resellers. Wij ontzorgen onze klanten op gebied van telefonie, printing, hardware onderhoud en online diensten. Met onze 24-uurs support- en beheerservice zijn we al 25 jaar door heel Nederland actief. Zo voegt u waarde toe aan uw portfolio zonder zelf te investeren.

Onafhankelijk

Services for ICT is een volledig zelfstandige, onafhankelijke ICT dienstverlener met een breed portfolio. Als specialist op het gebied van ICT Services, ontwikkelen wij ICT diensten in nauwe samenwerking met toonaangevende fabrikanten vanuit het perspectief van ICT dienstverleners. Veel van onze resellers zetten ons in bij migratie, uitrol of installatie. Ondersteuning nodig bij sales en marketing voor bestaande klanten of nieuwe business? Aan u de keuze; wij lossen het op!

Klantgericht

Duurzame en lange termijn partnerships staan bij Services for ICT centraal. Door goed te luisteren naar uw ervaringen met uw klanten op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid, functionaliteit en betaalbaarheid kunnen wij blijven innoveren en steeds de best passende oplossing aanbieden.