Laatste ontwikkelingen

Vorige pagina

S4ICT spinning marathon 2017

6 maart 2017 - Geschreven door: Services For ICT

Bent u sportief, gek op fietsen en wilt u zich inzetten voor een goed doel? Schrijf u dan in voor de S4ICT Spinning Marathon op 8 april a.s. Het event staat in het teken van MS (multiple sclerose). Een chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel en het ruggenmerg. MS is (nog) niet te genezen. Zolang de oorzaak en oplossing van deze ziekte niet bekend is, blijft onderzoek enorm belangrijk. Hiervoor is veel geld nodig. 17.000 mensen in Nederland hebben MS, dit zijn er 17.000 te veel.

Spinning Marathon 8 april 2017

Locatie: Sportcenter Allround Den Hoorn

Tussen 11.00 en 14.00 staat er een fiets voor u klaar. Individueel of samen met uw vrienden kunt u, in uw eigen tempo, een uur fietsen op uw favoriete muziek. u moet minimaal  1.35 meter lang zijn om mee te kunnen doen.

Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon. Daarnaast vragen wij u uiteraard om u te laten sponsoren door familie en vrienden. Dit kan door middel van een speciale online actiepagina. Voordeel hiervan is dat u zelf geen contant geld hoeft in te zamelen. Het enige wat u moet doen is een actiepagina aanmaken en uw sponsoren hiernaar verwijzen. Na inschrijving ontvangt u hierover meer informatie.

Aanmelden S4ICT Spinning marathon

MS moet de wereld uit! Helpt u ons mee ons doel te bereiken?

Plaats een reactie