Voip services

Vorige pagina

VoIP Services van Services for ICT is uitermate geschikt voor resellers die hun klanten willen voorzien van een betrouwbare en schaalbare telefonieoplossing.

VoIP Services is een flexibele oplossing die modulair afgestemd kan worden op de wens van de klant en de kennis en het portfolio van de reseller.
Hierbij kan de oplossing op projectbasis geleverd worden in de bestaande ICT omgeving van de klant of integraal onderdeel van de ICT diensten van de reseller. Ook is het mogelijk dat Services for ICT de oplossing end-to-end als (private) cloud aanbiedt en waarbij een voorspelbare prijs per werkplek van toepassing is.

 

Services for ICT is authorized partner van Mitel en Xelion en biedt met gecertificeerde medewerkers ondersteuning in het gehele traject van advies tot implementatie en beheer. Exact op maat en altijd afgestemd op de behoefte van de reseller en eindklant.

 

Xelion 6 biedt gebruiksvriendelijke en intuïtieve communicatiefunctionaliteiten voor medewerkers in het MKB. Mitel gaat qua schaalbaarheid verder waar Xelion stopt. Van 25 tot 25.000 werkplekken kan met Mitel iedere denkbare wens ten aanzien van Unified Communications gerealiseerd worden.

Wilt u meer weten over onze VoIP Services oplossingen? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800-888 0 888 of u wordt door ons teruggebeld als u het contactformulier op onze website ingevuld en verzonden heeft.