Waarom kiezen voor Services for ICT

Vorige pagina

Kies voor kennis en flexibiliteit

Services for ICT is een kennisorganisatie die u graag flexibele ondersteuning biedt. Heeft u geen support nodig, dan kunt u uw eigen medewerkers door ons laten certificeren voor bijvoorbeeld onze Hosted Telefonie diensten en vervolgens zelfstandig invulling geven aan sales en support.

Het is ook mogelijk om het gehele traject, van advies tot functioneel en technisch beheer, door Services for ICT te laten uitvoeren. U kiest dan voor een all-in oplossing zonder uw organisatie hiermee te belasten.

Samen staan we sterk

Services for ICT is al ruim 25 jaar een professionele 7 x 24 uur dienstverlener voor de Nederlandse markt. Onze diensten zijn altijd op uw eigen ICT portfolio af te stemmen en hebben een interessant verdienmodel. Als business partners staan we samen sterk: u levert uw klant een commercieel aantrekkelijk pakket van ICT-brede diensten en oplossingen, wij vullen dit met onze diensten en oplossingen voor u aan.

Regie in eigen hand

Services for ICT is onafhankelijk. Dankzij ons modulaire business model kunt u precies de oplossing of dienst afnemen die uw eigen portfolio goed aanvult. Services for ICT levert flexibele diensten die aansluiten bij de afspraken die u maakt met uw klant. Het sleutelwoord is samen de ICT-behoeftes van uw klant bedienen. U blijft daarbij het aanspreekpunt voor uw klant en houdt altijd de regie.

Compleet pakket ICT diensten en oplossingen’