Wat Services voor ICT voor u kan doen

Vorige pagina

Services for ICT ondersteunt uw organisatie met Services, Solutions & Support. Zo kunt u uw klanten ICT-breed bedienen zonder zorgen en zonder extra belasting van uw eigen medewerkers.

Eenvoud, gemak en scherpe tarieven

Onze oplossingen zijn concurrerend geprijsd en een aantrekkelijke uitbreiding op uw product portfolio. Wij volgen de ontwikkelingen in de ICT markt op de voet en vertalen die naar modulaire diensten, zoals VoIP-oplossingen van Xelion, Mitel en Avaya. Daarnaast Hardware Servicepacks, Maatwerk onderhoudscontracten en Online diensten zoals Mobile Device Management en Cloud Computing.

VoIP Services

Onze VoIP diensten variëren van losse modules waarmee u een eigen Cloud VoIP dienst kunt bouwen tot en met een all-in hosted telefoniedienst met alle bijbehorende beheertaken. Dit kunnen wij vanuit ons datacenter volledig voor u uitrollen, opleveren en beheren. Wij bieden oplossingen voor omgevingen van 5 tot 1.000 + gebruikers. Samen met u bouwen wij voor uw klant de beste oplossing.

Hardware Services

Services for ICT levert onderhoudscontracten voor Desktops, Notebooks, Servers, Storage en netwerkapparatuur van alle A-merken. De contracten zijn flexibel in te regelen, zoals het servicelevel maar ook de looptijd. Geheel conform de wensen van uw klant. Onze Servicepacks zijn Online te bestellen en te registreren en hebben een aantrekkelijk verdienmodel. Bovendien geven wij u een laagste prijs garantie over alle in onze Servicepack prijslijst opgenomen diensten!

Online Services

Met onze online diensten zoals bijvoorbeeld Mobile Device Management (MDM), Online Servicedesk en Online Workspace kunt u uw klanten bedienen zonder grote investeringen vooraf. Uw klant blijft uw klant, wij werken namens uw organisatie.

Aantrekkelijke uitbreiding op uw dienstenmodel”