Reseller worden

Vorige pagina

Reseller worden?

Wilt u ook eenvoudig en snel bestellen? Wordt dan reseller bij Services for ICT en vraag een inlogaccount aan voor de webportal. Op www.servicesforict.nl stellen wij u kosteloos een account beschikbaar. Meerdere accounts nodig binnen uw bedrijf? Dit is geen enkel probleem, wij kunnen voor u als reseller meerdere accounts beschikbaar stellen.

Services for ICT levert u afgebakende en actuele ICT diensten. Wij ontzorgen u en uw klanten op het gebied van telefonie, printing, hardware onderhoud en online diensten op basis van vaste tarieven die periodiek verrekend worden.

 

Services for ICT heeft eigen onderhouds­contracten, de zogenaamde Servicepacks, die via de website www.servicesforict.nl uitsluitend aan resellers of wederverkopers van ICT apparatuur verkocht worden.

 

Bent u overtuigd en wilt u Reseller worden?  Heeft u vragen over de support mogelijkheden en de diensten van Services for ICT, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst op het gratis telefoonnummer 0800 – 888 0 888 of stuur een mail naar info@servicesforict.nl.

 

Aanhef


Upload uw KVK-uitreksel: